Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

ÜHEPAJATOIT LAMBALIHAGA

Lihaga

ÜHEPAJATOIT LAMBALIHAGA

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Toit saab maitsvam, kui enne hautamise lõpetamisel lisada 100 g tomatilõike.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g kapsast
250 g lambaliha
500 g kartuleleid
½ l vett
1 sibul
2 sl rasva,
soola köömneid
maitserohelist
Valmistusviis
Lambaliha keeda vees pehmeks
lisa peeneks lõigatud kapsas, kuubikuteks lõigatud kartulid ja rasvas hautatud sibul.
Maitsestada soola ja köömnetega ning hautatud pehmeks.
Puistata peale peenestatud maitseroheline.
 

KOMMENTAARID

vanakubjas 22.nov 2011 14:10
Kinza on koriander eesti keeles.
monarh 08.okt 2004 21:44
Puistata peale veel värsket kinzat, 1 pudel punast veini...Cool!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga