Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsarullid

Lihaga

Kapsarullid

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Kapsarullid punasest peakapsast, lisandiks sobivad keedetud kartulid.
Retsept
portsjonile
1 kapsapea
äädikat
soola
300 g vorsti
1 muna
25-50 g saia
1 sl sinepit
40 g pekki
1 ôun
Kapsapeast eraldada lehed ja kupatada mõni minut soola ja äädikaga maitsestatud keevas vees. Peeneks lõigatud vorstist, leotatud saiast ja toorest munast valmistatud täidis maitsestada sinepi ja soolaga. Täidis aseta kapsalehtedele ja rullida lehed kokku. Pekikuubikutega rasvas praadida kapsarullid, panna keedunõuse, lisada veidi keeva vett ja riivitud õun ning hautada kapsarullid pehmeks.    

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga