Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Konserveeritud hautatud peakapsas

Lihaga

Konserveeritud hautatud peakapsas

Toidutare Eesti
PrindiSoovita sõbrale
Nii valget kui ka käharat peakapsast võib kasutada värskelt konserveerimiseks.
Retsept
portsjonile
kapsaspea
suhkrut
äädikat

Nii valge kui ka käharat peakapsast võib kasutada värskelt konserveerimiseks. Kapsapea riivida või lõigata peeneks ning hautada suhkru ja äädikaga maitsestatud vees poolpehmeks. Kuuma kapsaga täita purgid kallata üle hautamisel ülejäänud vedelikuga ja steriliseerida eelsoojendatud vees. Liitriseid purki kuumuta 60 minutit 100º C juures. 
Hiljem tee nii. Sulatatud pekikuubikutega rasvas hautada peeneks lõigatud sibul, lisada riivitud kapsas (40 g pekki, 1 sibul, 500 g kapsast) veidike soola, suhkrut, äädikat ja soovi korral marjamahla ning hautada poolpehmeks.

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga