Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Panniroog

Hakkliha -köögivilja panniroog.
Retsept
portsjonile
1 sl õli
2 sibulat
250 g hakkliha
300 g külmutatud köögivilja
1 purk purustatud tomateid
(või 4 dl vett ja lihaleemekuubik)
1 küüslauguküüs või Santa Maria küüslaugusoola
Santa Maria purustatud musta pipart
Soola
Valmistusviis Kuumuta peenestatud sibulat õlis 10 minutit, tõsta vahukulbiga ära. Kuumuta lahtinäpitud hakkliha punase värvuse kadumiseni. Lisa köögivili, sibul ja tomatihoidis või lihaleem, sega hästi läbi ja lase 10min haududa. Maitsesta soovikohaselt.  

Märksõnad

ruthpanniroog

Uued retseptid

Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat

Segasalatid
Helle-Moonika Helme kana riisiga ja salat