Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Ühepajatoit

Ühepajatoit tangudega.
Retsept
portsjonile
2 kg suvikõrvitsat
3 porgandit
2 paprikat
1 tšillikaun
1 suur tomat
0,5 kg hakkliha
3 sibulat
2 dl Lõuna-Eesti tangu
värsket tilli
siledaid petersellilehti
soola
purustatud musta pipart
Valmistusviis Tükelda köögiviljad ja pane hauduma valmimise järjekorras: kõigepealt porgand, siis suvikõrvits, tangud, tomat ja paprika. Kuumuta sibul madalal kuumusel läbipaistvaks, lisa lahtinäpitud hakkliha ja kuumuta segades kuni punase värvuse kadumiseni. Lisa hakkliha patta veidi enne roa valmimist, hauta koos mõned minutid ja maitsesta lõplikult. Lauale viimisel raputa pinnale peenestatud tilli ja peterselli. Omal valikul võib patta lisada ka veel hernest, kapsast ja kartulit, maitsestamiseks kasutage ka basiilikut ja küüslauku.   

Märksõnad

ühepajatoitruth

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes