Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambaliha-oa ühepajatoit

Lihaga

Lambaliha-oa ühepajatoit

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud lambaliha ubade, sibula, kaalika ja tomatitega. Valmistamisaeg umbes tund ja 45 minutit.

üle 60 min

umbes tund ja 45 minutit.

Retsept
portsjonile
700-800 g lamba aba- või rinnatükki
2 sl õli või margariini
4 dl vett
1 lihapuljongikuubik
1-2 küüslauguküünt
1 loorberileht
1/2 tl majoraani
1/2 tl tüümiani
1 1/2 tl soola
noaotsatäis musta pipart
6-8 väikest sibulat
2 porgandit
1 naeris või väike kaalikas
1 purk terveid konserveeritud tomateid koos vedelikuga
1 purk valgeid ube (420 g)
Valmistusviis Tükelda lambaliha ja pruunista see kergelt pannil kuumas rasvas. Pane lambaliha üsna suurde potti, lisa vesi, puljongikuubik ja maitseained. Jäta liha ligemale tunniks ajaks kaane alla hauduma. Koori sibulad ja naeris, kaabi porgandid. Lõika porgandid viiludeks ja naeris väikesteks kuubikuteks. Pane aedviljad ja konservtomatid lihatükkide juurde ning hauta veel pool tundi. Lõpupoole pane juurde oad ja maitse toitu. Lisa vajaduse korral tomatipüreed. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes