Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Liha-peedipihvid

Lihaga

Liha-peedipihvid

Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Maitsvad peedikotletid
Retsept
portsjonile
750 g veiseliha
1 suur sibul
3 keskmise suurusega keedetud peeti
3 muna või 6 munakollast
1 hapukurk
veidi vett
soola
pipart
riivsaia
praadimiseks rasva
Valmistusviis
Liha lasta läbi hakkmasina, lisada munad või munakollased, hakitud sibul, riivitud või hakitud peedid, hakitud, kooritud ja seemnetest puhastatud hapukurk, mõni lusikatäis vett ja maitseained.
Segu kloppida sitkeks ja ühtlaseks massiks, vajaduse korral lisada veel veidi vett või peedikeeduleent.
Vormida ümmargused pihvid, paneerida riivsaiaga ja praadida rasvas küpseks.
Lisandiks
Kartulipudru, toorsalat, tomatikaste.

Märksõnad

liha-peedipihvid

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga