Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Letšo suitsuvorstiga

Lihaga

Letšo suitsuvorstiga

Ungari köök - Peeter Kard
PrindiSoovita sõbrale
Paprika-tomati-sibulahautis suitsuvorsti ja keedetud munadega.
Retsept
portsjonile
1 kg rohelist paprikat
500 g tomatit
100 g sibulat
200 g suitsuvorsti
150 g suitsupekki
3 tl paprikapulbrit
2 muna
soola
Valmistusviis
Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada kergelt.
Lisada hakitud sibul ja pruunistada samuti.
Puistata juurde paprikapulber ning lisada kooritud ja viiludeks lõigatud tomatid ning seemnetest puhastatud ja rõngasteks lõigatud paprikad.
Maitsestada soolaga ja hautada valmis.
Siis lisada viiludeks lõigatud vorst ja hautada veel 4-5 minutit.
Eemaldada kaas, et vedelik auruks vähemaks ja lisada hakitud keedetud munad.
 

KOMMENTAARID

bimmu 14.juuni 2005 11:01
Seda peab järgiproovima.Siin võib oma loomingut ka kasutada.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga