Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Köögiviljad ja maitseained.
PrindiSoovita sõbrale
Nuikapsa-kartuli ühepajatoit ribiga.
Retsept
portsjonile
500 g Searibi (ka suitsuribi)
Sool
Must pipar
Köömen
1 tk Sibul
1 spl Rasvaine
0.5 l Vesi
600 g Nuikapsas
500 g Kartul
Aedtill
Petersell
Valmistusviis Ribi tükeldada ja pruunistada koos sibulakuubikutega kuumas rasvas. Lisada maitseained, kuum vesi ning keeta 10-15 minutit. Nuikapsas ja kartulid lõigata ribadeks, ka nuikapsa keskmised noored lehed lisada toidule ja hautada pehmeks. Puistata peale hakitud maitserohelist. 

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes