Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Lihaga

Nuikapsa-ühepajatoit

Köögiviljad ja maitseained.
PrindiSoovita sõbrale
Nuikapsa-kartuli ühepajatoit ribiga.
Retsept
portsjonile
500 g Searibi (ka suitsuribi)
Sool
Must pipar
Köömen
1 tk Sibul
1 spl Rasvaine
0.5 l Vesi
600 g Nuikapsas
500 g Kartul
Aedtill
Petersell
Valmistusviis Ribi tükeldada ja pruunistada koos sibulakuubikutega kuumas rasvas. Lisada maitseained, kuum vesi ning keeta 10-15 minutit. Nuikapsas ja kartulid lõigata ribadeks, ka nuikapsa keskmised noored lehed lisada toidule ja hautada pehmeks. Puistata peale hakitud maitserohelist. 

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga