Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Aedoa-hakkliha ühepajatoit

Lihaga

Aedoa-hakkliha ühepajatoit

Köögiviljad ja maitsetaimed.
PrindiSoovita sõbrale
Aedoa-hakkliha ühepajatoit paprika ja tomatiga.
Retsept
portsjonile
100 g Sealiha (läbikasvanud)
2 spl Õli
2 tk Sibul
400 g Hakkliha
Sool
Valge pipar
Paprika (jahvatatud)
2 küünt Küüslauk
Salvei (kuivatatud)
500 g Aeduba
0.5 l Puljong
Piparrohi
2 tk Paprika (roheline ja punane)
250 g Tomat
Pekikuubikud praadida kuumas õlis, lisada sibulakuubikud, hakkliha, maitseained, tambitud küüslauk, segada ja lasta 10 minutit haududa. Lisada puhastatud ja tükeldatud aedoakaunad ning puljong ja piparrohi. Hautada nõrgal tulel 30 minutit. Puhastatud paprikad lõigata ribadeks, tomatid koorida (kasta enne korraks keeva vette) ja lõigata neljaks. Paprika ja tomatid lisada toidule ning hautada veel mõni minut.
 

KOMMENTAARID

Kss 16.aug 2007 21:49
jah ka ilma paprikata ja basiilikuga ülihea
yllemi 22.jaan 2006 16:25
olen valmistand ilma paprikata ja ka hüva
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool