Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Aedoad seente ja tomatitega

Lihaga

Aedoad seente ja tomatitega

Köögiviljad ja maitsetaimed.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud aedoakaunad kukeseente ja tomatitega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g kukeseni
500 g aedoakaunu
piparrohtu
soola
100 g läbikasvanud pekki
1 sibul
3-4 tomatit
tilli
peterselli
Valmistusviis Aedoakaunad lõigata 3-4 cm pikkusteks tükkideks ja keeta 15 minutit soola ning piparrohuga maitsestatud vees. Kurnata ja lasta nõrguda. Pekikuubikud praadida, lisada sibulakuubikud ja hakitud seened. Praadida hästi läbi. Segada juurde aedoakaunad ja hautada 10-15 minutit. Tomatid koorida (kasta enne sõelal hetkeks keeva vette), lõigata kaheksaks ja segada toidusse. Kuumutada mõni minut. Puistata peale hakitud maitserohelist. 

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga