Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Põldoa-porgandihautis

Lihaga

Põldoa-porgandihautis

Köögiviljad ja maitsetaimed.
PrindiSoovita sõbrale
Põldoa-porgandihautis läbikasvanud peki ja värskete salveilehtedega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
450 g Põldoad (puhastatud)
500 g Porgand
100 g Pekk (läbikasvanud)
1 tk Sibul
10 lehte Salvei
Sool
Must pipar
Suhkur
4 spl Rõõsk koor
Pekikuubikud praadida.
Lisada hakitud sibul ja osa hakitud salveilehti ning hautada mõni minut.
Segada juurde oad ja ketasteks lõigatud porgandid.
Maitsestada soola, suhkru ja pipraga.
Lisada 1 dl kuuma vett ja hautada 20 minutit.
Lõpuks lisada koor, kuumutada veidi ja puistata peale ülejäänud hakitud salveilehed.
 

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga