Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Põldoakotletid

Põldoa-kartulikotletid.
Retsept
portsjonile
150 g põldube
1/2 l vett
250 g kartuleid
1 sibul
40 g pekki
maitserohelist (peterselli, piparrohtu)
soola
1 muna
riivsaia
rasva praadimiseks
Valmistusviis
Oad ja kartulid keeta eraldi ja ajada läbi hakkmasina.
Lisada juurde praetud peki- ja sibulakuubikud.
Maitsestada soola ja hakitud maitserohelisega.
Lisada muna ja segada hästi läbi.
Vormida kotletid, paneerida need riivsaiaga ja praadida rasvas.
 

Märksõnad

põldoakotletid

KOMMENTAARID

alot 22.aug 2016 18:42
Ei saa aru, mitmele on retsept mõeldud. Väidetavalt 1 portsjon, aga 1 kuni 15 portsjonit on samad kogused. Kogu selle ca 600-grammise portsu pakuks küll raske füüsilise töö tegijale. Muidu maitsev.
alot 22.aug 2016 18:35
3 portjonit
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool