Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Täidetud nuikapsas

Sama retsepti järgi võib valmistada ka täidetud naereid, kartuleid või väikesi kaalikaid.
Retsept
portsjonile
4 nuikapsast
4 viinerit või 200 g keeduvorsti
2 muna
2 sl tomatipastat
2 sl praerasva
hapukoort
maitserohelist
(tilli, peterselli jt.)
Valmistusviis Nuikapsast keeta 5 minutit soolaga maitsestatud vees, õõnestada ja täita. Täidiseks lõigata vorst väikesteks kuubikuteks ja segada munade ning tomatipastaga. Täidetud nuikapsaid praadida mõni minut kuumas rasvas, lisada nuikapsa sisu ja hautada, aeg-ajalt lisada veidi kuuma vett või hapukoort. Puistata peale hakitud maitserohelist. Sama retsepti järgi võib valmistada täidetud naereid, kartuleid ja väikesi kaalikaid.

Märksõnad

täidetudnuikapsas

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes