Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambaselja piccata köögiviljadega

Lihaga

Lambaselja piccata köögiviljadega

Suur kokaraamat.
PrindiSoovita sõbrale
Praetud paneeritud lambalihalõigud köögiviljahautisel (paprika, baklažaan, suvikõrvits,tomat, sibul).

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.25 tk punane paprika
0.25 tk roheline paprika
0.25 tk suur baklažaan
0.25 tk suur suvikõrvits
0.5 tk Tomat
0.75 sl oliivõli
0.25 sl tomatipasta
Rosmariin
Tüümian
sool
värskelt jahvatatud must pipar
125 g *lambaliha (kondita seljatükk)
0.5 sl nisujahu
0.5 tk kanamuna
0.25 sl Parmesani v. muud kõvat juustu
0.75 sl oliivõli
Köögiviljahautis: koori ja haki peeneks sibul ning küüslauk. Pese ja puhasta paprikakaunad. Pese baklažaan ja suvikõrvits, lõika ära otsad. Lõika köögivili kuubikuteks. Tee tomatitele ristikujuline sisselõige, kalla üle keeva veega, "ehmata", koori, puhasta seemnetest ja lõika kuubikuteks. Kuumuta potis oliivõli, hauta selles sibulat, küüslauku ja paprikat. Lisa ülejäänud köögivili (v.a. tomat). Maitsesta rosmariini, tüümiani, soola ja pipraga ning hauta umbes 20 minutit. Sega juurde tomatid ja tomatipasta. Piccata: lõika liha umbes 40 g tükkideks ja klopi õhukeseks. Maitsesta soola ja pipraga. Klopi lahti munad, sega Parmesani juustuga. Paneeri lihatükid jahus, kasta munasegusse ja prae oliivõlis nõrgal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Jaota köögiviljahautis taldrikutele ja aseta peale lihatükid.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga