Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Aedvili frikadellidega

Lihaga

Aedvili frikadellidega

paprika erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Kiire argipäevaroog, kui kasutada valmis frikadelle ning mõnus laupäevane perelõuna isetehtud lihapallikestega. Serveerimisel puistata üle ohtra hakitud peterselliga.
300 g porgandit
500 g juursellerit
3-4 kartulit
1 l puljongit
1 väike purk rohelisi herneid
soola
pipart
Frikadellid:
250 g hakkliha
1 sibul
1 muna
2 sl riivsaia
soola
pipart
majoraani
hakitud peterselli
Valmistusõpetus:
1. Tükeldatud porgand, seller ja kartul panna kuuma puljongisse ja keeta.
2. Hakklihast, peeneks hakitud sibulast, munast, leotatud riivsaiast, soolast, piprast ja majoraanist segada frikadellitaigen, veeretada sellest pallikesed.
3. Kui aedviljad on peaaegu pehmed, lisada neile frikadellid, rohelised herned, maitsestada pipra ja soolaga ning keeta toit valmis.

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga