Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kreeka lambapada feta juustuga

Lihaga

Kreeka lambapada feta juustuga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Kreeka lambapada feta juustu, baklažaani ja purustatud tomatitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
0.5 sl õli
100 g lambaliha
sool
Must pipar
0.25 tk Sibul
1.25 küünt Küüslauk
0.25 tl Pune (kuivatatud)
0.125 tk Baklažaan
0.25 lehte Loorber
0.375 dl köögiviljapuljong
0.25 purki purustatud tomatid
25 g peale feta juust
Kuumuta ahi 190 kraadini. Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles liha. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta liha kõrvale ning prae pannil viilutatud sibulat. Lisa terved küüslauguküüned, pune ja tükeldatud baklažaan. Prae mõni minut. Tõsta kaanega ahjunõusse liha, köögiviljasegu, tomatid ja loorber. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ning küpseta 1,5 tundi. Puista peale murendatud feta juust.
Serveeri kuskussi või keedetud riisiga.

KOMMENTAARID

Sipelgaz 22.okt 2012 23:37
Retseptile lisada algul paar chillikauna. Lõpus natuke kaneeli ... ning sai väga hea :)
Brüleekreem 22.jaan 2011 16:25
Hea! Kiidan. Peale bakla?aani panin patta ka paprikat. Lisasin need päris lõpus, u 15 minutit enne toidu valmimist. Olid parajalt küpsed.
999 17.apr 2005 01:23
Suurepärane retsept...sõbrad sõid ja kiitsid. Tõeliselt maitsev!!!! Ainuke millesse ma kahtlevalt suhtun on kogused, sest tegin portsu kaheksale inimesele, mis hävitati minu(naisterahvas - vähese söömaga) ja kolme head toitu armastva meesolendi poolt. Nii, et kui teil on seltskonnas meesterahvad, siis suurendage kogust!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool