Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Iiri lambalihapada

Lihaga

Iiri lambalihapada

100 suppi, paja- ja vormirooga.
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lambalihapada, mille kohustuslikuks maitseaineks on rosmariin.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
190 g lamba rinna- või abatükk
0.25 tl sool
1.25 tera Must pipar
1.25 tk kartul
0.5 tk Sibul
0.625 tk Porgand
0.625 dl vesi
0.125 tk lihapuljongikuubik
rosmariinioksad
0.125 tl või kuivatatud rosmariin
peale hakitud petersell
Lõika liha tükkideks. Keeda veest ja puljongikuubikust puljong. Koori ja tükelda köögiviljad. Lao liha ning köögivili kihiti potti, puista vahele soola ja piprateri. Kalla üle puljongiga ning lisa rosmariin. Hauta pada nõrgal kuumusel 2 tundi. Puista üle hakitud peterselliga.

Märksõnad

iirilambalihapada

KOMMENTAARID

köögi-krissu 03.okt 2008 16:19
Väga nämma roog. Pikkisin liha sisse veel ka isuga küüslauku. Rosmariin on asendamatu! Kahjuks ei mahtunud mul ahjupotti enam kartulid ära:D, pakkusin prae kõrvale lihtsalt keedukartuleid.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes