Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Loomalihapada

Paprikamaitseline pajaroog, mis tahab kaua tulel podiseda, sobib hästi pühapäevatoiduks.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
100 g Veiseliha
0.75 tk Porgand
0.75 tk Kartul
0.5 tk Paprika
0.5 tk Sibul
0.75 küünt Küüslauk
0.25 tk Puljongikuubik
0.25 dl Vesi
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 sl Veiniäädikas
0.25 tl Sool
Must pipar
0.5 tl Majoraan
Koori ja tükelda köögiviljad.
Peenesta küüslauguküüned.
Lõika liha kuubikuteks.
Valmista veest ja puljongikuubikust puljong.
Sega omavahel puljong, purustatud tomatid, veiniäädikas ja maitseained.
Pane lihakuubikud ja köögivili kihiti potti ning kalla üle tomatiseguga.
Kata kaanega ja lase 175º C juures ahjus podiseda 2-3 tundi.

Märksõnad

loomalihapada

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga