Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hakklihapajaroog peediga

Lihaga

Hakklihapajaroog peediga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Neile, kellele maitseb peet, soovitaks seda pajarooga kindlasti proovida.

20-40 min

Retsept
portsjonile
300 g Peet
1 tk Sibul
õli
400 g veisehakkliha
1 tk puljongikuubik
0.5 l keev vesi
2 dl tume riis
2 tl Estragon (kuivatatud)
1 sl Petersell
1 tl sool
KASTE
0.5 tl Sidrunipipar
1 sl Estragon
või selle puudumisel
1 tl Estragon (kuivatatud)
2 dl hapukoor või maitsestamata jogurt
Kuumuta jämedalt riivitud peet ja sibul õlis. Lisa hakkliha ning pruunista. Lisa keevast veest ja puljongikuubikust valmistatud puljong, riis ning estragon. Hauta aeg-ajalt segades 20 minutit. Maitsesta soola ja hakitud peterselliga. Kastme jaoks sega hapukoor hakitud estragoni ja sidrunipipraga. Serveeri pajaroog ja kaste eraldi. Suurepäraselt sobib lisandiks marineeritud kurk.

KOMMENTAARID

rjr 30.mai 2010 12:37
Ma tegin nii,et praadisin hakkliha ja sibula ära,lisasin riivitud keedu peedi ja siis riisi ja vett.Maitsestasin soolaga ja väga hea tuli! Et vaheldusex paras teha midagi uut ja kerget! Uskumatu oli see,et mu laps muidu peeti ei taha(2 a 4 kuune) aga seda sõi väga suure isuga.
ämblik naine 31.aug 2009 17:05
Väga maitsev ja lihtne söök,kõrvale tegin lehtsalatit hapukoorega.:)
täistera 25.nov 2008 01:25
Väga maitsev ja kõhule kerge söök. Puljongi asemel panin vett ning minu arust kastet juurde vaja pole, roog on ise piisavalt mahlane. Ja väga lihtne teha!
lemieux 24.nov 2008 10:19
Peeti võib ka veidi rohkem lisada. Muidu väga hea.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga