Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Mehhiko loomalihahautis

Lihaga

Mehhiko loomalihahautis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Mõnusalt vürtsikas pajaroog, mille maitsestamisel on siiski arvestatud, et meie toidulaual ei ole iga päev Mehhiko roogi. Kui aga oled teravama maitsega juba harjunud, võiksid valmistada retseptis olevast vürtsikama roa.

40-60 min

Retsept
portsjonile
700 g pehme loomaliha
2 küünt Küüslauk
või
1.5 dl vesi
1 tk punane paprika
1 purki purustatud tomatid
200 g valged oad tomatikastmes
2 tl maisitärklis
0.5 tl Cayenne'i pipar
1 tl sool
0.5 tl suhkur
Petersell
Lõika liha kuubikuteks ja peenesta küüslauk. Sulata või ning pruunista liha võis. Lisa purustatud küüslauk, vesi ja tomatid. Hauta, kuni liha on pehme (20-30 minutit). Lisa paprikaribad, oad ja väheses vees lahustatud maisitärklis. Sega. Maitsesta cayenne´i pipra, soola ja suhkruga. Puista üle hakitud peterselliga.

KOMMENTAARID

Katrin 20.apr 2011 15:33
Ma lisasin veel külmutatud juurvilju ja tuli väga maitsev söök. Kõrvale riis või tatar ja kõik kiidavad :) Tärklist ei pannud, ei armasta seda kunstlikku paksendajat, meile sobib kui kaste on vedel.
täistera 10.nov 2008 01:15
Hea toekas õhtusöök. Teen kindlasti veel.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga