Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Idamaine pajaroog

Lihaga

Idamaine pajaroog

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
See magushapu pajaroog on tüüpiline idamaise köögi esindaja. Valmistatud meile kättesaadavatest ainetest.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g hakkliha
1 sl õli
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tk Porrulauk
0.25 tk Juurseller
4 dl vesi
2 sl maisitärklis
2 sl sojakaste
1 tl sool
0.25 tl Ingver (kuivatatud)
1 tl 9% äädikas
3 tl suhkur
Haki sibul, lõika porru rõngasteks, porgand ja juurseller viiludeks. Lase vesi keema, lisa sool ja köögiviljad ning keeda umbes 5 minutit. Samal ajal pruunista pannil hakkliha. Lisa hakkliha köögiviljale koos sojakastme, jahvatatud ingveri, äädika ja suhkruga. Lisa vähese veega segatud maisitärklis. Sega ning kuumuta kõik veel kord läbi. Serveeri riisi või pastaga.

Märksõnad

pajaroogidamaine

KOMMENTAARID

Sküü 03.aug 2009 12:55
Tõeliselt maitsev!
Brits 09.mai 2009 18:01
Päris hea tuli, aga mulle väga idamaine ei tundunud. Meenutas kapsa-hakkliha hautist, ainult kapsa asemel olid muud köögiviljad :)
dyana27 02.märts 2009 18:32
väga hea kiideti lausa:P
Tön 25.okt 2005 20:58
Väga hea! Kolm inimest saavad sellest söönuks ja kiidavad :)
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga