Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambapraad ahjukapsaga

Lihaga

Lambapraad ahjukapsaga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Hõrk peedi-kapsalisand koos lambapraega on võrratu maitseelamus lambaliha austajatele.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1.2 kg lamba kondita pehme liha (nt kintsutükk)
sool
Must pipar
600 g Valge peakapsas
200 g Peet
1 sl Köömne seemned
1 tl jahvatatud nelk
1 tl jahvatatud ingver
2 tk Kaneelikoor
3 sl veiniäädikas
3 sl fariinsuhkur
vajadusel õunamahl või punane vein
Hõõru lambapraad soola ja pipraga kokku. Lõika kapsas ja peet ribadeks, rösti mõlemad nobedalt kuival pannil ning sega maitseainetega. Tõsta lambapraad ahjuplaadi keskele ja kapsa-peedilisand ringikujuliselt selle ümber. Küpseta ahjus 100°C juures 2,5 tundi. Juhul kui kapsas peaks kuivama, niisuta seda vahepeal õunamahla või punase veiniga. Serveeri Hasselbacki või kuumade keedetud kartulitega.

KOMMENTAARID

stiux 21.nov 2009 17:24
täitsa hea,ma lisasin puljongit ka,et juurikad ära ei kuivaks
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga