Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kapsa-veiselihavorm

Lihaga

Kapsa-veiselihavorm

Eesti Päevaleht - Meeste Elu
PrindiSoovita sõbrale
Kapsa-veiselihavorm. 1 portsjon - 312 kcal.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
125 g taine veiseliha
0.5 tl taimeõli
1.875 dl köögiviljapuljong 1 tl pulbrist
sool
Must pipar
0.25 tl Köömne seemned
0.25 tl kuivatatud majoraan
125 g kartul
Juurseller
0.75 tk Porgand
0.25 tk Porrulauk
0.0625 tk Valge peakapsas
0.5 tk Sibul
0.5 tk Loorber
garneeringuks erivärvilised paprikaribad
Lõika liha suupärasteks tükkideks. Kuumuta suures kastrulis õli ja prae lihakuubikud läbi. Kui liha on pruunistunud, lisa hakitud sibul ja prae kergelt. Vala puljong lihale. Maitsesta soola, pipra, köömnete ja majoraaniga. Hauta eelsoojendatud praeahjus 180°C juures kaane all 40 minutit. Lõika kartulid, sellerijuur ja porgandid kuubikuteks, porru rõngasteks ning peakapsas laiemateks ribadeks. Lisa köögivili ja loorber vormile ning hauta veel 25 minutit. Garneeri erivärviliste paprikaribadega.

Märksõnad

kapsa-veiselihavorm

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga