Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Vanaema pajaroog

Lihaga

Vanaema pajaroog

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Hautatud veiseliha porgandi, porru, varsselleri ja kartulitega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
1 kg veise abatükk kondiga (väiksemate tükkidena)
2 tk tükeldatud porgand
1.5 tk viilutatud porru
150 g tükeldatud varsseller
6 tk keskmine neljaks lõigatud kartul
3 sl või
1.5 l vesi
1 tl sool
2 lehte Loorber
10 tera Must pipar
5 tera Vürts
0.5 tl Tüümian
2 sl hakitud petersell
Pruunista pannil liha ja kolmandik köögiviljadest. Pane pruunistatud liha ja köögiviljad, maitseained ning vesi potti. Hauta madalal kuumusel 2 tundi või nii kaua, kuni liha on pehme. Lisa ülejäämud köögiviljad ja kartulid. Hauta veel 10-15 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja soovi korral ka hapukoort.
Kogusest jätkub 4-6 sööjale.

Märksõnad

pajaroogvanaema

KOMMENTAARID

tita49 07.dets 2008 15:32
150 kg liha - kas liiast ei ole-see maksab ju nii palju ning 4-6 sööjat lähead lõhki-kui siis juba tervele külale
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga