Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Arambashići

Lihaga

Arambashići

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Roog Horvaatia köögist. Arambashići ehk kapsarullid. Ahjus hautatud kapsarullid hapendatud kapsast suitsupeekoni-sealiha-lambaliha täidisega.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
2 tk hapendatud kapsapea
700 g hakitud lambaliha
300 g hakitud sealiha
150 g suitsupeekon
1 tk Sibul
2 kuni 3 küünt Küüslauk
Muskaatpähkel
Kaneel (jahvatatud)
2 tera Nelk
Must pipar
Sool
1 tk Muna
1 sl rasv
soolatud lambaliha
Valmistage hakkliha. Peekoniribadest praadige pannil rasv välja. Hakitud sibulat kuumutage koos peekoniga, kuni sibul on klaasjas. Segage hakklihaga. Lisage hakitud küüslauk, riivitud muskaatpähkel, kaneel, purustatud nelk, pipar, sool ja lahtiklopitud muna. Segage kõik hoolikalt läbi. Kui täidisesegu jäi liiga tihke, lisage vett. Eraldage kapsapeadelt lehed, leherootsud vasardage pehmemaks. Liiga suured lehed lõigake pooleks. Pange lehele supilusikatäid täidist ja keerake rulli. Rasvaga määritud panni põhja pange ülejäänud kapsalehti. Laotage neile kapsarullis ja pange vahele soolalihaviile. Lisage nii palju vett, et rullid oleksid kaetud. Hautage ahjus umbes 3 tundi. Retsept on mõeldud 6-8 inimesele.

Märksõnad

arambashići

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool