Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambaliha kapsastega

Lihaga

Lambaliha kapsastega

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud lambaliha kapsaste ja koorekastmega.
Retsept
portsjonile
1 kg lambaliha
1 sl Või
1 sl õli
vesi
1 tk (keskmine) Valge peakapsas
Sool
Must pipar
4 kuni 5 tk Tomat
1 sl nisujahu
2 dl koor
Liha lõigata kuubikuteks, pruunistada või ja õli segus ning maitsestada soola-pipraga. Pruunistatud lihakuubikud panna paksu põhjaga hautamisnõusse ja valada peale kuum vesi. Vett olgu umbes kolmandik liha kogusest. Lisada tükeldatud tomatid. Kapsapea lõigata kuueks või kaheksaks lohuks ( sektoriks ) ja panna lihakuubikutele. Raputada peale veidi soola ning hautada kõik pehmeks. Hautamisleemest teha kaste. Selleks kuumutada jahu võis, lisada segu hautamisleemele ja keeta pidevalt segades paar minutit. Lisada koor, kuumutada mõni minut ja maitsestada siis kaste lõplikult.

Märksõnad

kapsastegalambaliha

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes