Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Lambaliha-aedoahautis

Lihaga

Lambaliha-aedoahautis

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Lambaliha-aedoahautis tomati ja sibulaga.

üle 60 min

Retsept
portsjonile
600 g lambaliha
600 g (kaunu) Aeduba ehk Türgi uba
3 tk Sibul
2 tk Tomat
1 tl nisujahu
2 sl õli
2 küünt Küüslauk
Sool
1 leht Loorber
Must pipar
2 sl hakitud värske petersell ja till
0.5 sl Äädikas
3 kuni 4 tera Vürts
Tükelda lambaliha väiksemateks tükkideks ja vasarda kergelt. Pane kastrulisse, raputa peale soola ja pipart, piserda äädikat, vala üle õliga. Lisa hakitud sibulad ja till, loorberileht ning vürtspipraterad. Jäta toatemperatuuril 3-4 tunniks marineerima. Aedoakaunad tükelda, keeda, nõruta sõelal ja prae kergelt läbi. Tõsta lihatükid marinaadist välja, pane sõelale, lase taheneda ja pruunista. Pane juurde pisut oakeeduvedelikku ning hauta pehmeks. Hautamise lõpul lisa oakaunad, pruunistatud ja oakeeduveega segatud jahu, tükeldatud ( kooritud ) ja praetud tomatid ning õlis kuumutatud sibulad. Maitsesta soola, musta pipra ja purustatud küüslauguga. Raputa peale hakitud tilli ja peterselli ning serveeri.

KOMMENTAARID

Joonatan11 25.aug 2010 04:50
Väga maitsev, soovitan proovida!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes