Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Kana Rumeenia moodi

Lihaga

Kana Rumeenia moodi

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud broiler paprika, tomati ja käharkaspaga.
Retsept
portsjonile
1 tk Broiler
1 tk Sibul
2 tk (rohelised) Paprika
2 tk Tomat
1 tk (kähar kapsas) Savoia kapsas
maitseroheline
Paprika (jahvatatud)
Sool
Prae hakitud sibul sulatatud searasvas klaasjaks. Raputa peale 1 tl paprikapulbrit, lisa veidi vett ja keeda läbi. Pane juurde tükeldatud broiler. Maitsesta soolaga ja jäta hauduma. 10 minuti pärast pane juurde seemnetest puhastatud ja neljaks tükeldatud rohelised paprikad, tükeldatud tomatid ning neljaks lõigatud käharkapsas. Hauta broiler ja köögiviljad pehmeks. Puista peale hakitud maisterohelist ning serveeri. Juurde paku värsket aedvilja- ja rohelist salatit.

Märksõnad

rumeeniakanamoodi

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga