Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Aedoad suitsupekiga

Lihaga

Aedoad suitsupekiga

Doonau köök.
PrindiSoovita sõbrale
Hautatud aedoad suitsupekiga.
Retsept
portsjonile
100 g Aeduba ehk Türgi uba
1 tl punane kuiv vein
0.5 tk Sibul
1 tl sulatatud searasv
20 g Suitsupekk
0.5 tl tomatipüree
1 leht Loorber
Sool
Leota aedube 2 tundi, kurna, kalla peale külm vesi ja pane nõrgale tulele. Kui vesi keema läheb, kalla see pealt ära, pane ubadele uus keev vesi ja jäta mõõdukale tulele keema. Lisa vein, riisu vaht ja pane juurde searasvas kergelt praetud sibul, väikesed suitsupekikuubikud, tomatipüree ja loorberileht. Soolaga maitsesta veidi enne valmimist.

Märksõnad

suitsupekigaaedoad

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga