Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Hakklihaguljašš

Lihaga

Hakklihaguljašš

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Rohkelt köögivilju sisaldavat hakklihahautist võid serveerida nii kartulite, riisi kui ka makaronidega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
500 g Hakkliha
2 sl õli
1 tk (väike) Punane sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk (roheline) Paprika
1 tk (punane) Paprika
250 g Šampinjonid
1 tk suvikõrvits
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Sool
0.25 tl Valge pipar
1 purk (400 g) Purustatud tomatid
Pruunista hakkliha 0,5 supilusikatäies õlis ja tõsta kõrvale. Ülejäänud õlis kuumuta hakitud sibulat, küüslauku ja paprikat. Paari minuti pärast lisa viilutatud seened, suvikõrvits ja basiilik ning hauta 2-3 minutit. Maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga. Alanda kuumust, lisa hakkliha ja purustatud tomatid ning hauta aeg-ajalt segades veel 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.

Märksõnad

hakklihaguljašš

KOMMENTAARID

Merili 01.nov 2013 12:57
Superrooog
nämmi 09.aug 2011 12:52
Imehea! Soovitan!
Mmmerlekas 10.apr 2011 20:03
Väga maitsev roog, sõime riisiga!
Annsus 21.sept 2010 17:21
Täitsa huvitav tundub,proovin täna järgi:)
NAAJ 15.aug 2010 11:43
Nii sibulat, paprikat kui ka suvikõrvitsat võib küll oma äranägemise järgi panna. Kes tahab rohkem lihakat, paneb köögivilju vähem ja vastupidi. Olen seda teinud, maitseb hea !
Supper 14.aug 2010 23:05
Kui palju on koguselt 1 tk suvikõrvitsat?
tiit 20.apr 2009 19:02
päris hea oli jah... riisiga on parem kui kartulitega
maire132 27.veeb 2009 14:22
täitsa huvitava maitsega aga arvan et keedi kartulite jaox äkki natuke kuivax jääb? :)
Pirke 18.juuni 2008 13:38
Oli jah täitsa hea!
helena111 05.dets 2006 20:29
täitsa hea
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes