Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Terav hakklihahautis

Lihaga

Terav hakklihahautis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Aasiapärane teravamaitseline hautis sobib hästi kokku riisiga. Roa teravust võid ise muuta, vähendades või suurendades tšilli kogust.

20-40 min

Retsept
portsjonile
750 g veisehakkliha
1 sl õli praadimiseks
1 tk (punane) Paprika
1 tk (roheline) Paprika
1.5 dl (hakitud) Petersellilehed
2 küünt Küüslauk
1 cm juurt Ingver
1 dl vesi
1 sl Sojakaste
0.5 tk punane tšillikaun
Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar
400 g Jasmiini riis
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja pruunista 3-4 minutit. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja tükelda. Haki petersell, viiluta küüslauguküüned ning riivi ingver. Sega kõik peenestatud ained hakkliha hulka ja prae 5-7 minutit. Seejärel lisa vesi, sojakaste ja tükeldatud tšilli, hauta 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga. Serveeri keedetud jasmiiniriisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

teravhakklihahautis

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes