Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Terav hakklihahautis

Lihaga

Terav hakklihahautis

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Aasiapärane teravamaitseline hautis sobib hästi kokku riisiga. Roa teravust võid ise muuta, vähendades või suurendades tšilli kogust.

20-40 min

Retsept
portsjonile
750 g veisehakkliha
1 sl õli praadimiseks
1 tk (punane) Paprika
1 tk (roheline) Paprika
1.5 dl (hakitud) Petersellilehed
2 küünt Küüslauk
1 cm juurt Ingver
1 dl vesi
1 sl Sojakaste
0.5 tk punane tšillikaun
Paprika (jahvatatud)
Sool
Must pipar
400 g Jasmiini riis
Kuumuta pannil õli, lisa hakkliha ja pruunista 3-4 minutit. Poolita paprikad, puhasta seemnetest ja tükelda. Haki petersell, viiluta küüslauguküüned ning riivi ingver. Sega kõik peenestatud ained hakkliha hulka ja prae 5-7 minutit. Seejärel lisa vesi, sojakaste ja tükeldatud tšilli, hauta 10 minutit. Maitsesta soola, pipra ja jahvatatud paprikaga. Serveeri keedetud jasmiiniriisiga. Retsept on mõeldud neljale inimesele.

Märksõnad

teravhakklihahautis

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool