Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Argiõhtu hakklihapada

Lihaga

Argiõhtu hakklihapada

Pille Enden 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imekiirelt valmiv roog. Köögivilju ja kastet saad lisada just sellist, mis kõige rohkem maitseb.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
500 g Segahakkliha
3 küünt Küüslauk
Õli
450 g Köögiviljad (külmutatud)
4 dl Kartul (kooritud, riivitud)
400 g itaalia pastakaste
3 dl Puljong (köögivilja- või liha-)
3 sl Worcestershire'i kaste
Pruunista hakkliha koos purustatud küüslauguga potipõhjas õlis. Lisa kõik ülejäänud komponendid. Hauta 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

KOMMENTAARID

liiiizu! 29.okt 2008 12:54
vägahea toit . ise teen seda kuus mitu korda , super lihtsalt . :Y
RIINA17 22.märts 2008 19:01
Tõhusam kõhutäis saab,kui lisada natukene 10%(20%) hapukoort enne valmimist.Üks mehine kõhutäis.Kui toidu sisse panna kartulit,pole kartulit enam lisandiks vaja,siis on nagu ühepajatoit.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes