Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihaga

Köögiviljapätsid parmesaniga

Lihaga

Köögiviljapätsid parmesaniga

Raili Mikk 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Köögiviljad teevad kotletid pehmeks ja mahedaks, Parmesan lisab põneva lisamaitse.

20-40 min

40 minutit

Retsept
portsjonile
400 g Suvikõrvits
1 tk punane paprika
3 küünt Purustatud küüslauk
400 g veisehakkliha
1 dl riivitud Parmesani v. muud kõvat juustu
1 dl Riivsai
2 tk Muna
värskelt hakitud petersell
sool, pipar
Prae peeneks hakitud suvikõrvits, paprika ja küüslauk pannil. Sega kokku hakkliha, riivitud juustu, riivsaia ja munaga. Maitsesta soola, pipra ja peterselliga. Soovi korral paneeri kotlette riivsaias ja prae pannil kummaltki poolt 3 minutit.

KOMMENTAARID

Brüleekreem 18.aug 2010 12:40
Nämma!
heli pult 17.dets 2009 22:43
Proovisin ja tulemus oli suurepàrane! Muide, panin kartulit samapalju kui suvikòrvitsat.
Atsinna 23.sept 2009 10:25
Väga hea ja maitsev!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga