Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Suvikõrvits tomati ja parmesaniga

Lihata

Suvikõrvits tomati ja parmesaniga

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Praetud suvikõrvitsa viilud tomati ja parmesani juustuga.

20-40 min

Retsept
0.25 tk suur sibul
0.75 tk küüslauguküüs
100 g tomatikonserv
sool
valge pipar
petersellilehed
riivitud parmesani v. muud kõvat juustu
1 tk Suvikõrvits

Õli kuumutada paksupõhjalises potis. Lisada hakitud sibul ja küüslauk ning segada mõni hetk. Lisada viiludeks lõigatud kabatšokid, pöörata aeg-ajalt. Maitsestada soola ja valge pipraga. Lõpuks lisada hakitud tomatid ja hautada nõrgal tulel umbes 10 minutit. Segada aeg-ajalt.
Kabatšokk on maitsev tahke ja rabedana. Enne serveerimist riputada peale ohtralt hakitud peterselli ja riivitud parmesani juustu.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga