Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kartuli-juustupüree

Lihata

Kartuli-juustupüree

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-juustupüree sobib lisandiks näiteks vorsti kõrvale.

20-40 min

Retsept
250 g kartul
sool
0.75 sl või
0.75 dl rõõsk koor
87.5 g emmentali juust
Kooritud kartulid keeta pehmeks ning tampida pudruks või püreerida köögikombainiga. Või sulatada poti põhjas, lisada järk-järgult kartulipuder, sool, koor, riivitud juust, kogu aeg tugevasti segades. Seda kõike teha nõrgal tulel. Pakkuda püreed hästi kuumalt, näiteks vorsti kõrvale.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes