Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kartuli-juustupüree

Lihata

Kartuli-juustupüree

Soome
PrindiSoovita sõbrale
Kartuli-juustupüree sobib lisandiks näiteks vorsti kõrvale.

20-40 min

Retsept
250 g kartul
sool
0.75 sl või
0.75 dl rõõsk koor
87.5 g emmentali juust
Kooritud kartulid keeta pehmeks ning tampida pudruks või püreerida köögikombainiga. Või sulatada poti põhjas, lisada järk-järgult kartulipuder, sool, koor, riivitud juust, kogu aeg tugevasti segades. Seda kõike teha nõrgal tulel. Pakkuda püreed hästi kuumalt, näiteks vorsti kõrvale.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga