Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega

Lihata

Küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega

Targu talita
PrindiSoovita sõbrale
Fooliumis küpsetatud punapeet küüslaugu ja punega.

üle 60 min

Retsept
0.5 oksa Pune
1 tk Peet
0.5 tk Küüslauk
50 g paks jogurt või kodujuust
riivitud sidrunikoor
meresool
purustatud must pipar
foolium
Kuumutada ahi 190°C juurde. Panna mõned punelehed kaunistuseks kõrvale. Küüslauk koorida ja lõigata hästi õhukesteks viiludeks. Peedid pesta hoolikalt ja pakkida fooliumisse. Igasse peedipakikesse panna lisaks ka paar punelehte ning küüslauguviilu. Küpsetada umbes tund aega, kuni peedid on pehmed. Küpsenud peetidel lasta veidi jahtuda, avada pakid, peedid koorida ja lõigata pooleks. Peedipoolikud panna vaagnale, lisada jogurt. Garneerida punelehtede ja sidrunikooreribadega. Riputada peale purustatud meresoola ja pipart. Võib serveerida soojalt või ka toatemperatuuril.

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga