Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kuskuss värvikate köögiviljadega

Lihata

Kuskuss värvikate köögiviljadega

Maire Suitsu toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev argipäevaroog
Retsept
portsjonile
2 sl õli
1 tk Sibul
1 tk Paprika
5 dl vesi
5 dl Kuskuss
2 tk Tomat
0.5 tk Kurk
3 sl sidrunimahl
1 tl sool
must pipar (jahvatatud)
Petersell
Lõika köögiviljad väikesteks kuubikuteks. Kuumuta paprikat ja porrut või sibulat mõned minutid suurel pannil õlis, lisa siis vesi ja lase keema tõusta. Kalla juurde kuskuss ja tõsta pann kiiresti pliidilt. Lase pakendil ettnähtud aja jooksul paisuda (tavaliselt 5 minutit), seejärel tõsta kuskuss kahvliga kohevaks. Lisa kõik ülejäänud ained ja sega hästi läbi. Serveeri kohe koos keevas vees kuumaks aetud vorstikestega. Suurepäraselt maitseb kuskuss ka toaleigelt või külmkapis jahutatult, siis aga juba salatina.

KOMMENTAARID

Atsinna 07.jaan 2010 12:02
Mina arvan, st värske kurk on selles retseptis kasutusel.
kroska 07.jaan 2010 11:16
kas kurk on värske või marineeritud
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes