Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Röstitud peet hapukoore-mädarõikakastmes

Lihata

Röstitud peet hapukoore-mädarõikakastmes

Pille Enden Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Röstitud peedid sobivad nii kergeks eineks kui lihaprae lisandiks. Kergema roa saad, kui asendad hapukoore Kreeka jogurtiga.

üle 60 min

15 minutit + 40-45 minutit ahjus

Retsept
portsjonile
1.3 kg Väikesed peedid
3 spl Oliiviõli
2 tl Köömned
2 tl Kuivatatud tüümian
2 dl Hapukoor
2 spl Mädarõigas
3 spl Hakitud till
25 g Röstitud sarapuupähklid
Sool
Must pipar
1. Kuumuta ahi 220 kraadini. Koori peedid ja lõika suuremateks tükkideks. Nirista peale õli ja riputa köömned ning tüümian. Maitsesta soola ja pipraga, sega hästi läbi. Pane ahjuvormi.

2. Küpseta ahjus 40-45 minutit või kuni peedid on pehmed. Sega hapukoor ja mädarõigas, maitsesta soolaga. Sega kaste peetidega. Raputa peale hakitud tilli ja hakitud pähkleid.

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga