Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kitsejuustuga küpsetatud kartulid

Lihata

Kitsejuustuga küpsetatud kartulid

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Küpsetatud kartulisektorid kitsejuustuga. 

40-60 min

Retsept
600 g kartuleid
2-3 tomatit
1 tl rosmariini
ôli
soola
pipart
1 sibul
75 g kitsejuustu
oliive
Koori kartulid ja lôika sektoriteks. Pintselda kartulisektorid ôliga, maitsesta rosmariini, soola ja pipraga. Küpseta 225º C ahju keskosas umbes 40 minutit. Lôika tomatid sektoriteks. Haki sibul. Sega tomatid, sibul ja kitsejuust koos küpsetatud kartulisektoritega. Puista peale veidi oliive, maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

yllemi 16.jaan 2006 11:03
väga lihtne ja maitsev
elenora 25.veeb 2005 11:55
Väga maitsev, soovitan!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes