Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Ungari kartuliroog

Lihata

Ungari kartuliroog

Parimad kodused toidud.
PrindiSoovita sõbrale
Ungari kartuliroog paprika ja tomatiga.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.75 tk Sibul
0.25 tk suur paprika
2 tk mure kartul
0.5 sl õli või margariin
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 tk kana- või aedviljapuljongikuubik
0.5 dl vesi
sool
0.25 ml värskelt jahvatatud must pipar
Koori ja haki sibulad. Eemalda paprika vars ja seemned ning lõika viljaliha tükkideks. Koori kartulid ja lõika pikisuunas tükkideks. Lase sibul potis või kastrulis kuumas õlis või rasvas keema. Lisa paprikapulber, paprikatükid ja tilgake vett. Lase vesi ära keeda, siis tuleb paprikapulbri peen maitse esile ja imendub sibulatesse. Lisa kartulitükid, purustatud tomatid, puljongikuubik, vesi ja maitseained. Keeda, kuni kartulid tunduvad pehmed ja hakkavad lagunema. Paku kartulirooga küpsetatud liha või vorsti ning rohelise salatiga.

Märksõnad

ungarikartuliroog

KOMMENTAARID

muska77 25.okt 2004 15:23
Olen seda retsepti korduvalt teinud. suurepärane. Mõtlesin ise seda soovitada, aga näe ette jõuti.
LORI 24.okt 2004 12:45
Lisasin veel omalt poolt,hapukurki ja hakkliha,väga maitsev.Lihtne ja nämma roog.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga

Kalaroad
Grillkala suvise murulaugupesto ja röstsibulaga