Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Redisekarri

Lihata

Redisekarri

Suur kokaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Vürtsikas redisekarri on sobiv lisand praetud lihalõikude juurde.

20-40 min

Retsept
200 g suur valge redis
0.25 küünt Küüslauk
0.75 tk Sibul
0.5 tk lihatomat
12.5 g sulavõi
0.5 sl Karri
0.5 tl ristiköömned
värskelt jahvatatud must pipar
0.25 sl värskelt riivitud ingver
sool
sojakaste
12.5 g purustatud India pähklid
0.375 dl koorejogurt
0.5 tl sidrunimahl
0.125 kimpu petersell
Puhasta, pese ja koori redised ning lõika õhukesteks ribadeks. Koori ja haki peeneks küüslauk ja sibulad. Kalla tomatid üle keeva veega, koori ja tükelda. Kuumuta kastrulis või ja riputa sisse karri, ristiköömned ja pipar ning hauta veidi. Lisa sibul, küüslauk ja ingver ning moori umbes 5 minutit. Sega juurde redis, sool ja sojakaste ning keeda nõrgal kuumusel umbes 15 minutit. Lisa tomatitükid, pähklid, koorejogurt ja sidrunimahl ning hauta veel 2 minutit. Riputa peale petersellilehti. Paku lisandina praetud lihalõikude juurde.

Märksõnad

redisekarri

Uued retseptid

Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga

Sealiha
Magus-hapu sealiha paprika ja ananassiga