Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Tulised aedoad munaga

Lihata

Tulised aedoad munaga

thredahlia erakogu
PrindiSoovita sõbrale
Köögiviljapada

20-40 min

600 g aedube
3 punast tsillikauna
6 marineeritud küüslauguküünt
u 100 g võid
2-3 muna
piima
soola
musta pipart
Valmistusõpetus:
Oakaunad puhastada ja lõigata u 3cm juppideks.
Ajada või sügavl pannil tuliseks, lisada oad, tükeldatud sibul ja tsillikaunad. Küpsetada tasasel kuumusel kuni oakaunad on peaaegu pehmed, lisada pressitud küüslauguküüned, sool ja pipar. Tõsta pliidi temperatuur maksimumile, kloppida munad lahti vähese piimaga, lisada oasegule ja küpsetada, kuini muna on hüübinud. Serveerida kuumalt.

KOMMENTAARID

merilin 22.nov 2004 23:28
Lihtsalt keele viib alla, aga kuumutama peab tõesti nii kaua kui oad täiesti pehmed, muidu natuke ebameeldiv toore oa maitse. Maitseb peaaegu nagu mu lemmiktoit Gruusia restoranis!
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga