Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Letšo

Ungari köök. Paprika-tomatihautis.

40-60 min

Retsept
portsjonile
1 kg roheline paprika
750 g Tomat
150 g Sibul
40 g suitsupekk
80 g searasv
3 küünt Küüslauk
suhkur
sool
Paprika (jahvatatud)
Tomatid kasta üheks minutiks kuuma vette ja koorida. Lõigata veerandikeks või sektoriteks. Paprikal eemaldada seemned ning valged membraanid, viljaliha lõigata ribadeks. Suitsupekk lõigata väikesteks kuubikuteks ja pruunistada kergelt. Lisada searasv ja hakitud sibul ning praadida, kuni sibul on klaasjas. Maitsestada paprikapulbriga. Lisada tükeldatud paprika ja tomatid ning hautada kaane all tasasel tulel, kuni toiduained on pehmed.

Märksõnad

letšo

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga