Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Kuskuss tomati ja basiilikuga

Lihata

Kuskuss tomati ja basiilikuga

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Retsept
portsjonile
5 dl Vesi
3 dl Kuskuss
1 peotäis Roheline sibul
Mõned suured tomatid
1 peotäis Basiilik (värske)
1 dl Õli
3 sl Valge veini äädikas või sidrunimahl
sool, must pipar
Tõmba 20 sekundit keevas vees hoitud tomatitel koor maha, õõnesta pehme sisu välja ja lõika viljaliha väikesteks tükkideks. Lõika suvisibulate valge osa ja varred õhukesteks rõngasteks. Peenesta basiilik kääridega. Kalla vulinal keev vesi kuskussi peale ja lase 5 minutit kaane all seista. Klopi veiniäädikas õliga emulsiooniks, kalla kahvliga kohevaks tõstetud kuskussi hulka, sega hästi läbi ja lase leigeks jahtuda. Lisa tomat, sibul ja basiilik ning maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga