Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Prantsuse kartuliroog

Lihata

Prantsuse kartuliroog

Kodu ja Aed
PrindiSoovita sõbrale
Prantsuse kartuliroog sobib nii linnuliha, mereandide kui ka liharoa juurde.

20-40 min

Retsept
125 g Pariisi kartulid
0.25 tk keskmine mugulsibul
0.5 küünt Küüslauk
0.5 sl oliivõli
50 g purustatud tomatid
50 g vesi
0.25 sl fariinsuhkur
sool
purustatud must pipar
0.5 sl Kappar
5 tk must oliiv
hakitud petersell
Puhasta köögiviljad, haki sibul ja küüslauk. Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk suuremal pannil õlis klaasjaks. Lisa purustatud tomatid, vesi, pruun suhkur, sool ja pipar. Lase keema tõusta. Lisa väikesed kartulid. Keeda tasasel tulel kaane all 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puista peale kapparid, oliivid ning hakitud petersell. Sobib nii linnuliha, mereandide kui ka liharoa juurde.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Kaalika-kruubisupp suitsulihaga

Argitoidud
Kaalika-kruubisupp suitsulihaga