Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Porgandieskalopp

Lihata

Porgandieskalopp

Kodu ja Aed.
PrindiSoovita sõbrale
Vürts annab läbinisti taimepõhisele juurviljahautisele eskaloppi meenutava maitse.

20-40 min

Retsept
portsjonile
250 g Porgand
0.5 tk Sibul
0.75 sl või
0.75 sl õli
2 dl vesi
0.25 tk köögiviljapuljongikuubik
0.25 tl sojakaste
0.75 lehte Loorber
2.5 tera Vürts
sool
0.25 dl hakitud peterselilehed
0.125 dl hakitud murulauk
lisandiks keedetud kartul ja marineeritud peet
Puhasta porgandid ja lõigu suurteks tükkideks. Koori ning viiluta sibulad. Prae tükeldatud porgandeid ja sibulaid mõne minuti jooksul võis, aga ära lase pruunistuda. Riputa jahu peale ja vala vesi vähehaaval juurde. Lisa puljongikuubik, sojakaste, loorber ja vürts. Hauta tasasel tulel kaane all, kuni porgandid on pehmed (umbes 25 minutit). Maitsesta soolaga ning sega hulka hakitud petersellilehed ja murulauk. Serveeri keedukartulite ja marineeritud peediga.

Märksõnad

porgandieskalopp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool