Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Vokkpanni-sparglid

Lihata

Vokkpanni-sparglid

Targu talita.
PrindiSoovita sõbrale
Wok-roog sparglitest. Maitseb suurepäraselt õhukeste kalkuniviilude ja krõbedakoorelise saiaga.

kuni 20 min

Retsept
1 sl seesamiseemned
2 sl rapsiõli
750 g puhastatud rohelised sparglid (5 cm tükkidena)
1 peenestatud küüs Küüslauk
0.5 tl Must pipar
0.5 tl suhkur
2 tl seesamiõli
1 sl sojakaste
riivitud ingver
Kuumutage vokkpann, puistake sellele seesamiseemned ja küpsetage need kuivalt kuldkollaseks (2 minutit). Võtke seemned pannilt ning pange tassi. Kuumutage pannil õli, segage sellesse küüslauk, ingver ja spargel. Praadige kõrgel kuumusel 3 minutit, riputage sekka pipart ja suhkrut ning praadige spargleid pöörates veel minuti jagu. Pritsige sparglite peale seesamiõli, sojakastet ja kuldkollaseid seesamiseemneid ning serveerige kohe. Vokk-sparglid maitsevad suurepäraselt ka õhukeste kalkuniviilude ja krõbedakoorelise saiaga.

Märksõnad

wok-pannisparglid

Uued retseptid

Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga

Argitoidud
Munavalgeomlett kodujuustu ja spinatiga