Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Porru-seeneroog

Lihata

Porru-seeneroog

Kodukiri.
PrindiSoovita sõbrale
Kui soovid, et porru-seeneroog oleks toitvam, serveeri seda praemuna ja krõbedaks praetud peekoniviiludega.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
7 kuni 8 dl (viilutatu Porrulauk
50 g või või margariin
7 kuni 8 dl kupatatud segaseened
puljongipulber või -kuubik
sool
Must pipar
Loputa ja tükelda porrulaugud ning hauta siis tasasel tulel väheses rasvas pehmeks. Ära lase porrul pruunistuda! Tükelda seened ja lisa pehmenenud porrule. Pruunista seeni kaane all hautades. Sega paar korda. Lisa maitseks puljongipulbrit, soola ja pipart. Kui soovid, et porru-seeneroog oleks toitvam, serveeri seda praemuna ja krõbedaks praetud peekoniviiludega. Kaheksa portsjonit.

Märksõnad

porru-seeneroog

Uued retseptid

Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga

Pirukad ja pitsad
Tomatipirukas sinihallitusjuustu ja röstsibulaga