Uudiskiri Instagram Facebook
 
Lihata

Ahjuköögiviljad feta-juustuga

Lihata

Ahjuköögiviljad feta-juustuga

Toidutare.ee
PrindiSoovita sõbrale
Maitsev ahjuroog.

20-40 min

Retsept
portsjonile
0.5 kg Kartul
2 tk Suvikõrvits
1 dl Õli
Purustatud pipar
küüslaugupulber
400 g Fetajuust
6 tk Tomat

Viiluta rullkõrvits ja kartulid köögikombainiga õhukesteks, umbes 2 mm paksusteks viiludeks. Paksemate viilude puhul pikenda esimest küpsetusfaasi 10 minuti võrra.
Määri ahjuvorm rasvainega. Nirista köögiviljad õliga üle, riputa peale maitseained ja sega hästi läbi. Soolaga võiks olla tagasihoidlik, kuna feta on üsnagi soolane. Kalla segu vormi, vajuta pind tasaseks, kata vorm fooliumiga ja küpseta 200° C juures 20 minutit. Kata siis roa pind õhukeste tomatiratastega, need omakorda pisikesteks tükkideks lõigatud fetajuustuga.

Küpseta lahtiselt veel 20-30 minutit.

Uued retseptid

Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes

Lihata
Suvikõrvitsa-ricottarullid tomatikastmes